side-banner-miravel.jpg

 Přihlášení  Registrace

odber-novinek.jpg

napiste-nam-ok.jpg

.

red-corner.jpg

Ochrana a bezpečnost Vašich osobních údajů

Při nakládání s Vašimi osobními údaji se zavazujeme zcela řídit zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů.

Prohlášení o ochraně osobních údajů.

Provozovatel obchodu Marie Havlová Ič:60645709 a technický provozovatel Michal Fojtl Ič:87004127 prohlašují, že veškeré osobní údaje klientů, jsou považovány za přísně tajné a důvěrné. S údaji je nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. V žádném případě tyto citlivé osobní údaje neposkytujeme třetí straně!

 

A jaké, že údaje shromažďujeme?

Pro realizaci a uskutečnění obchodních transakcí od Vás potřebujeme znát pouze základní údaje pro uskutečnění obchodu a ty jsou. V případě fyzické osoby, potřebuje od Vás znát jméno, adresu, telefonní a e-mailový kontakt. V případě právnické osoby, potřebujeme znát jméno firmy, IČ a kontaktní osobu, fakturační případně dodací adresu. Dále pak také evidujeme veškeré Vaše obchdní transakce u nás.

 

K čemu slouží údaje?

Všechny informace v e-shopu www.miravel.cz jsou kdykoliv dostupné a to bez zadávání jakýkoliv údajů - návod jak nakupovat, obchodní podmínky, kontakty, fakturační údaje, ceny, popisky produktů, recenze, články atd. Pro vyřízení a realizaci Vaší objednávky s Vámi musíme komunikovat a znát potřebné (výše zmíněné) údaje pro doručení Vaší objednávky a tyto s Vaším souhlasem získáme při Vaší registraci a to buď dočasné nebo trvalé.

 

Chcete tyto data změnit či smazat?

Po přihlášení do eshopu www.miravel.cz můžete tyto Vaše údaje kdykoliv smazat či změnit. Z účetních důvodů nelze měnit fakturační údaje. V případě, kdy jste u Nás ještě nenakoupili a provedli jste registraci, kterou chcete smazat, stačí nás kontaktovat na emailu obchod@miravel.cz .

Děláme maximum pro ochranu Vašich dat.

V určitý případech nemůžeme zaručit 100% jistotu, že nedojde k neoprávněnému přístupu, můžete se však spolehnout na to, že věnujeme velkou péči zachování a bezpečnosti vašich osobních údajů a zamezení neoprávněnému přístupu k nim.

 

obchodní tým Miravel.cz

Děkujeme za Vaši důvěru.

Miravel.cz - erotické pomůcky diskrétně!

Sexshop Miravel Vám prostřednictvím svého profesionálního týmu zaručí nejen diskrétnost při doručování Vaší zásilky, ale také Vám nabízí pomoc s výběrem toho pravého zboží pro Vás. Své dotazy můžete zasílat na e-mailovou adresu nebo Vám je zodpovíme při telefonickém rozhovoru. Více informací naleznete v sekci: KontaktySexshop Miravel patří mezi nejvíce vyhledávané e- shopy s tímto sortimentem. Důvodem je vysoká kvalita našich výrobků, bezodkladné vyřízení případné reklamace, rychlé dodání zboží, velký výběr pomůcek a erotického oblečení.

V našem sexshopu Miravel naleznete mnoho výrobků, které Vám zaručeně zpestří sexuální zážitky. Veškeré zboží máme skladem! Nabízíme široký sortiment erotických pomůcek, od klasických vibrátorů přes dilda, extravagantní vibrátory až po anální pomůcky, vakuové pumpy pro muže i ženy, nafukovací panny a panáky, venušiny kuličky apod. Dále nabízíme kvalitní lubrikační gely na vodní i silikonové bázi, masážní a hřejivé oleje, kondomy, sortiment BDSM, afrodiziaka a mnoho dalších výrobků pro sladké potěšení. V nabídce máme také luxusní erotické prádlo pro každou ženu. Ostatně, přesvědčte se sami, jak široký je výběr erotických pomůcek právě u nás.


A jako třesničku na dortu od nás dostanete vždy slevu na Váš další nákup a balíček s překvapením. K větším objednávkám rozdává Miravel další hodnotné dárky jako jsou např. vibrátory nebo smyslné lubrikační gely. Podmínky k získání těchto hodnotných dárků jsou uvedeny v sekci: Dárky k nákupu. Těšíme se na spolupráci s Vámi a přejeme Vám příjemné prožití dne.

Doručení

CENA DOPRAVY

Při objednávce nad 1000 Kč je doprava zdarma.

PREFERUJETE OSOBNÍ ODBĚR?

Vyzvedněte si objednávku na více než 80 pobočkách.

100% DISKRÉTNOST

Zaručujeme Vám naprosto dikréktní dodání Vaší zásilky.

VŠE SKLADEM

Více než 95% produktů máme skladem a připravené k odeslální.

Způsoby ceny a dopravy Odběrná místa Jak balíme zásilky Naše skladovací prostory

JSME TAM, KDE JSTE VY

  google-plus-56x57.jpg Facebook linka Domů linka YouTube twiter-112x114.jpg  

Vše o nákupu

Tabulka velikostí
Dárky zdarma
Jak nakupovat

Náš servis

Diskrétní balení
Možnosti platby
Ceny dopravy

Užitečné

Obchodní podmínky
Ochrana osobních údajů
Reklamace

O společnosti

O Nás
Kontakty
Kdo jsme a co děláme
Partnerské weby

miravel-logotype-finalni-verze.jpg

Pouze pro osoby starší 18 let